• On sale!
  • -ALL1,600
  • Save ALL1,600

Chloe -Nomade EDP (W)

ALL8,000
ALL9,600
Vëllimi
  • 50 ml
Quantity
1

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Chloè Nomade, fragrancë për femrën me vizion të hapur ndaj bukurisë. Femra Chloè ka një sens lirie dhe elegance natyrale, e sigurtë në vetvete dhe intrigante. Chloè Nomade është një përzierje e forcës dhe mirësjelljes.

Fragrancë Floreale, ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta.

Let the compliments flow!

Chloé

Specific References

Chloe -Nomade EDP (W)

ALL9,600 ALL8,000