Amouage Love Mimosa EDP (W)

ALL28,000
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
0
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Amouage Love Mimosa EDP, është një homazh për fuqizimin e femrave. Një aromë e guximshme si gratë që kanë ndryshuar dhe vazhdojnë ta transformojnë botën përmes guximit të tyre dhe pasionit krijues. 

Amouage

Specific References

Amouage Love Mimosa EDP (W)

ALL28,000